Portfolio

  • Datum: August, 2022.
  • Klijent: Hotel Milenium
  • Kategorija:
  • Adresa: Lukavac

Hotel Milenium

S ponosom ističemo uspješnu realizaciju projekta koji je obuhvatio izradu i ugradnju trapeznog lima na već postojeću krovnu površinu. Ovaj ključni korak označio je značajnu transformaciju objekta, gdje smo kombinirali stručnost, preciznost i inovaciju kako bismo postigli izvanredne rezultate.
Paralelno s tim, implementirali smo sustav odvodnje vode na objektu, rješavajući izazove oborinskih voda kako bismo osigurali dugovječnost krova. Uz to, pažljivo oblikovane opšave na objektu dodatno su obogatile njegov karakter, pridonoseći ne samo funkcionalnosti već i vizualnom dojmu.

Istinski pečat našeg rada stavili smo kroz fasadni sistem dampa, transformirajući ne samo izgled objekta već i njegovu suštinu. Ovaj inovativni pristup fasadi donosi ne samo zaštitu od vanjskih utjecaja već i unikatan vizualni identitet. Kombinacija funkcionalnosti, vrhunske izrade i estetske vrijednosti rezultirala je projektom koji ne samo da zadovoljava, već i nadmašuje najviše standarde u građevinskoj industriji. Objekt sada nosi pečat inovacije, elegancije i dugovječnosti.