LOVIĆ & CO

Više od 45 godina bavimo se proizvodnjom proizvoda od lima

Proizvodimo trapezne i limove u obliku crijepa, kao i kompletnu limarsku galanteriju, sve vrste ormara po želji kupca.  Poslujemo sa preko 500 kompanija iz BiH i svijeta.

Dugoročna garancija na naše usluge i proizvode

46+ godina iskustva i tradicije

Kvalitetna usluga montaže

Izrađujemo i proizvode po želji

Mi smo LOVIĆ & CO

Iskustvo. Kvalitet. Kreativnost. Proizvodnja. Tehnologija.

Dobrodošli u Lović & Co, porodičnu kompaniju koja se ponosi dugom tradicijom i posvećenošću kvalitetu od osnivanja 1976. godine. Sa sjedištem u Lukavcu od 1997. godine, postali smo prepoznatljivo ime u proizvodnji krovnih trapeznih limova, limova u obliku crijepa, građevinske limarije, te proizvodnji svih vrsta metalnih ormara.

Naš tim od preko 70 zaposlenika, sa 15 stručnjaka koji se svakodnevno bave montažom svih vrsta krovova, uključujući sisteme ravnih krovova, posvećen je pružanju vrhunskih proizvoda i usluga. Naš proizvodni pogon na 15.000 m2 opremljen je savremenom tehnologijom i mašinama, što nam omogućava da odgovorimo na sve zahtjeve tržišta.

Naglašavamo našu inovativnost i jedinstvene proizvode koji se ističu na tržištu. Naši proizvodi, koji su od 2016. godine dostupni širom Evrope i svijeta, rezultat su uspješne saradnje s partnerima iz Holandije, Njemačke, Belgije i Hrvatske.

Uspjeh naše kompanije potvrđen je certifikatom ISO 9001 od 2022. godine, zajedno s CE oznakom koja pokriva određene proizvode. Ovo je rezultat našeg predanog rada i ostvarenog povjerenja s poslovnim saradnicima. Spremni smo nastaviti pružati vrhunske proizvode i usluge, gradeći našu reputaciju kroz kvalitet i pouzdanost.

{"cpt":"team","style":"2","columns":"3","show":15,"order":"DESC","orderby":"none"}

Lović & Co

NAŠ TIM

O nama