Trapezni limovi

Trapezni limovi su izvanredan izbor za pokrivanje različitih vrsta objekata, bilo da se radi o malim montažnim garažama, skladištima ili vikendicama, ili većim porodičnim kućama te poslovnim i stambenim kompleksima. Njihova svestranost i dugotrajnost čine ih optimalnim rješenjem za zaštitu krova, pružajući izdržljivu zaštitu od vremenskih utjecaja.

Osim svoje funkcionalnosti, trapezni limovi dolaze u različitim bojama i dezenima, omogućavajući estetsko usklađivanje sa stilom bilo kojeg objekta. Njihova jednostavna montaža čini ih prikladnim čak i za manje iskusne graditelje, dok visokokvalitetni materijali osiguravaju dugotrajnost i minimalno održavanje.

S obzirom na to da se mogu prilagoditi različitim dimenzijama i oblicima, trapezni limovi nude širok spektar primjena, što ih čini savršenim izborom za arhitekte, graditelje i vlasnike objekata koji teže kombinaciji funkcionalnosti i vizualne privlačnosti. Sve ove karakteristike čine trapezne limove optimalnim rješenjem za krovove, donoseći sigurnost i estetiku u isti plan.

Krovni trapezni lim ima prednosti u odnosu na druge materijale krovnih pokrivača:

U ponudi imamo slijedeće tipove trapeznih limova:
TR 8 | Idealan kao fasadni sistem
TR 18 | Idelana za pokrivanje manjih krovnih površina
TR 35 | Idealan za pokrivanje velikih krovnih površina
TR 80 | Idealan kao nosivi krovni trapez
Svi profilu se izrađuju od materijala EU porijekla, dok u ponudi imamo veliki izbor boja u mat i glatkoj verziji.