Dampa

Lim u obliku lamperije, poznat i kao dampa, koristi se za oblaganje fasadnih i stropnih površina. Ova vrsta lima pruža izvanredno rešenje koje objedinjuje funkcionalnost i estetiku, pružajući svestranu opciju za poboljšanje izgleda i zaštite različitih objekata.

Fasadne površine koje su obložene limom u obliku lamperije s dampa dobijaju modernu i elegantnu notu. Dampa se često koristi kako bi istakla linije zgrada, stvarajući vizualni dojam dubine i teksture. Osim estetskih prednosti, lim u obliku lamperije pruža dodatnu izolaciju, poboljšavajući energetsku efikasnost objekta.

Kada je reč o stropnim površinama, dampa se često primenjuje kako bi se postigao rustični ili industrijski izgled. Njen jednostavan i čist dizajn čini je prikladnom za različite prostorije, bilo da se radi o stambenim, poslovnim ili industrijskim objektima.

Materijali od kojih se proizvodi dampa, poput pocinčanog čelika ili aluminijuma, osiguravaju dugotrajan i otporan premaz koji zahteva minimalno održavanje. Ova svestrana opcija za oblaganje fasadnih i stropnih površina čini lim u obliku lamperije s dampa popularnim izborom među arhitektama i vlasnicima objekata koji traže kombinaciju funkcionalnosti i atraktivnog izgleda.

DOUBLE BENDER
Proizvodnju vršimo na najsavremenijim mašinama za obradu metala.

Dampa je specifična po svojoj estetici, obzirom da su spojni elementi pričvršćavanje skriveni.

Objekti obloženi ovom vrstom lima izgledaju luksuzno, estetski i moderno.

Dampa se koristi za oblaganje fasadnih i stropnih površina kod raznih vrsta objekata, bilo da se radi o poslovnih i trgovačkim centrima, proizvodnim objektima, benzinskim pumpama, ali je svoju primjenu pronašla na privatnim stambenim objektima.