Sistem odvodnje

Horizontalni i vertikalni oluci igraju ključnu ulogu u efikasnom odvodnjavanju vode s krova. Naši oluci su dizajnirani kako bi osigurali optimalno skupljanje vode, prateći svjetske norme i obezbeđujući optimalno dimenzioniranje sistema oborisnih voda.

Prilikom proizvodnje naših oluka, posebna pažnja posvećuje se zaštiti materijala. Nanosimo zaštitnu foliju koja sprečava bilo kakva oštećenja tokom transporta i montaže. Ova dodatna sigurnosna mera garantuje da ćete dobiti oluke visokog kvaliteta, smanjujući rizik od oštećenja i produžujući njihovu trajnost.

Oluci su dostupni u različitim oblicima, uključujući polukružne i kvadratne, kako bismo zadovoljili različite estetske i funkcionalne zahteve. Naš cilj je pružiti vam potpuno funkcionalan sistem odvodnjavanja koji će savršeno odgovarati arhitektonskim specifikacijama vašeg objekta.

Uz naše oluke, ne samo da obezbeđujete efikasno odvodnjavanje već i dodajete estetsku vrijednost vašem krovu. Bez obzira na oblik ili veličinu, naši oluci čine vašu investiciju sigurnom i pouzdanom

Pored horizontalnih i vertikalnih oluka vršimo proizvodnju komplet limarske galanterije.