15 nov 2023

Belamionix, najnoviji tržni centar u Tuzli, s ponosom je obogaćen kvalitetnim krovnim i fasadnim termopanelima zahvaljujući uspješno realizovanom projektu naše kompanije. Ovaj projekat značajno će doprinijeti ne samo estetici samog centra već i njegovoj energetskoj efikasnosti.

Riječ je o impozantnom objektu koji prostire na 17 hiljada kvadratnih metara, a naša inovativna rješenja termopanelima pružit će mu dodatnu vrijednost. Krovnim panelima osiguravali smo optimalnu toplotnu izolaciju, čime se ne samo smanjuju troškovi grijanja i hlađenja već i doprinosimo očuvanju energije.

Fasadni termopaneli, također integrirani u ovaj projekat, pružaju visok nivo izolacije, čuvajući unutrašnji prostor od nepovoljnih vremenskih uticaja. Ovaj aspekt ima ključnu ulogu u stvaranju ugodnog ambijenta za posjetioce, poboljšavajući ukupno iskustvo boravka u tržnom centru Belamionix.

Nadalje, osim što unapređuje kvalitetu samog objekta, naša inovativna rješenja doprinose i konkurentnosti Tuzle u trgovačkom smislu. Moderan i energetski efikasan tržni centar privući će raznovrsne posjetioce, potičući lokalnu ekonomiju i stvarajući prosperitetnu zajednicu.

Ovaj projekt predstavlja još jedan uspješan korak u ostvarivanju našeg cilja pružanja visokokvalitetnih rješenja koja donose koristi i zajednici i našim klijentima.

Foto: Klix