Portfolio

  • Datum: Septembar, 2021.
  • Klijent: Poslovni objekat
  • Kategorija:
  • Adresa: Potraš

Restoran Simina česma

U jednom slikovitom pejzažu između brda kroz Bosnu i Hercegovinu, ističe se restoran “Šimina česma” kao autentično utočište koje odražava bogatstvo bosanske kulture i tradicionalne kuhinje. Restoran nije samo gastronomski doživljaj, već i arhitektonski dragulj koji je dobio poseban izgled, naglašavajući autentičnost i šarm.

Jedan od ključnih elemenata koji je restoranu dao jedinstven karakter je odabir krova i krovnog lima. Projektiran je pažljivo, uzimajući u obzir specifičnosti okoline. Krov je izrađen od crvenog lima s garancijom od 20 godina, pružajući dugotrajan i pouzdan zaštitni sloj.

Crveni krovni lim ne samo da štiti restoran od vremenskih utjecaja, već i pridonosi autentičnom izgledu. Svaki detalj ovog projekta osmišljen je s ciljem stvaranja ugodnog i autentičnog ambijenta koji se savršeno uklapa s okolinom između brda kroz Bosnu i Hercegovinu. Restoran “Šimina česma” nije samo mjesto za uživanje u ukusima Bosne, već i prostor gdje se susreću tradicija i savremenost, ostavljajući neizbrisiv dojam na posjetitelje.