Portfolio

  • Datum: Juni, 2021.
  • Klijent: Poslovni objekat
  • Kategorija:
  • Adresa: Tuzla

Metal centar

Radujemo se što možemo podijeliti uspješnu priču o projektu ugradnje krovnih i fasadnih panela za renomiranog investitora, Metal Centar. Ovaj projekt je obuhvatio kompleksnu instalaciju krovnih i fasadnih panela, integrirajući opšavne lajsne i sistem odvodnje, te pridonoseći funkcionalnosti i vizualnom dojmu objekta.

Investitor, Metal Centar, postavio je visoke standarde, a mi smo ih ispunili pažljivim planiranjem i izvedbom svakog detalja. Ugradnja krovnih panela izvršena je s naglaskom na kvalitetu materijala i preciznost montaže, osiguravajući dugotrajnost i otpornost na vremenske utjecaje.

Fasadni paneli su pažljivo prilagođeni arhitektonskim zahtjevima, pružajući objektu modernu estetiku koja istovremeno zadovoljava funkcionalne potrebe. Opšavne lajsne su dodatno doprinijele finalnom izgledu, stvarajući skladan spoj između različitih elemenata konstrukcije.

Sustav odvodnje je implementiran kako bi se učinkovito upravljalo oborinskim vodama, čime smo osigurali očuvanje strukture objekta. Kroz pažljivu suradnju s Metal Centrom, postigli smo rezultat koji zadovoljava i investitora i standarde izvođenja.