23 mar 2022

Na svjetskoj izložbi Expo u Dubaiju imali smo priliku da predstavimo svoje proizvode i usluge na posebnom događaju organizovanom s ciljem povezivanja poslovnih zajednica.

Različite aspekte metaloprerađivačke industrije, šumarstva i drvne te automobilske industrije na Paviljonu BiH predstavila je i naša sa još 16 kompanija.

Događaju su prisustvovali predstavnici iz Sjedinjenih Američkih Država, Mijanmara, Singapura, Meksika, Slovenije, Armenije, Mađarske, Omana, Kolumbije, Australije, Libana, Brazila, Hrvatske i Ujedinjenih Arapskih Emirata. Poseban gost koji je odvojio vrijeme za privrednike iz BiH bio je Shaikh Hussain.

Iskoristili smo odličnu priliku koja nam se pružila i uspustavili kontakte sa predstavnicima iz velikog broja zemalja. Danas smo pred nekoliko desetina predstavnika svih zemalja održali B2B sastanke i prezentacije. Preostaje nam da sumiramo rezultate i da uspostavimo što bolju saradnju sa predstavnicima sa kojima smo razgovarali.

Također, bili smo gosti na networking eventu na paviljonu Slovenije, gdje je naša kompanija imala jedinstvenu priliku razmijeniti poslovne kontakte sa ciljem ostvarivanja međusobnih saradnji.